reuna4.jpg Hevospalvelut Salolahti ylpeänä tarjoaa:

havens.gif

Havens-rehut ja lisäravinteet Kuopiossa!

Tarjolla laadukkaat, kohtuuhintaiset ja maistuvat maailman huippuratsastajien suosittelemat rehut ja lisäravinteet hevosellesi. Vain muutaman viikon käytön jälkeen huomaat kuinka hevosesi karva kiiltää ja se voi paremmin! Kaikkia Havens-rehuja voi syöttää kauran lisäksi tai ainoana väkirehuna. Niitä ei tarvitse turvottaa. Havens-rehut eivät sisällä doping-aineita.

Valitse alla olevista tuotteista hevosellesi sopivin. Lisätietoja www.havens.fi . Maksuton kotiin/tallille kuljetus Kuopion alueella esim. hieronnan yhteydessä tai mahdollisuuksien mukaan. Toimitusaika 1pv – 2 vko, varastotilanteesta riippuen. Tilaukset puh. 050-524 1784


Reform Herbal-mysli 20 kg 29€ Supermaittava & tuoksuva yrttimysli nirsoimmillekin kilpa- ja harrastehevosille. Ei kuumenna. Sisältää luonnon yrttejä ja paljon vitamiineja. Sopii kaikille hevosille käyttötarkoituksesta riippumatta. Erinomainen massan kasvattamiseen. Apua hengitystieongelmiin, sekä hevosille jotka eivät pysty sulattamaan korkeita määriä proteiinipitoista rehua. Parantaa kavioainesta. Koostumus: ohra, vehnä, porkkanalastut, aromaattiset öljyt, luonnon yrtit, soija öljy, kaura, maissi, melassi, alfalfa(viherjauho).

Sport Mysli 20 kg 26 € Maittava & tuoksuva perusmysli harraste -ja kilpakäyttöön. Ei kuumenna. Massaa kasvattava. Koostumus: ohra, vehnä, kaura, maissi, melassi, alfalfa(viherjauho), sekä pellavarouhe. Erittäin korkeat vitamiinipitoisuudet B-ryhmän vitamiineissa, sisältää suuret määrät kavioita kasvattavaa biotiinia ja betakarotiinia.

Cool Mix 20 kg 27 € Kauraton runsaskuituinen & maittava mysli kilpa- ja harrastekäyttöön. Kohderyhmä: Kuumuvat hevoset, herkkävatsaiset ja vatsahaavasta kärsivät hevoset, kaviokuumeen sairastaneet, issikat, friisiläiset, ikääntyvät hevoset, kaura-allergikot sekä täysi- ja lämminveriset. Koostumus: Ohra, vehnä, maissi, melassi, alfalfa(viherjauho). Sisältää helposti hajoavia sekä sulavia kuituja, helpottaa vanhojen hevosien vitamiinien imeytymistä. Matalan sokeripitoisuuden ansioista kaviokuumeen sairastaneet tai siihen altistuvat voivat huoletta syödä tätä mysliä.

Power Plus Mix 20 kg 27,50 € Maittava energiapitoinen mysli kilpakäyttöön. Kohderyhmä: Hevosille, joille halutaan lisäpotkua treenaukseen/kilpailuun. Helposti lihoville hevosille vahvistamaan lihaksia. Koostumus: ohra, musta kaura, vehnä, kaura, maissi, melassi, alfalfa(viherjauho), sekä pellavarouhe. Matala proteiinipitoisuus, korkea elektrolyyttipitoisuus. Sisältää kavioita kasvattavaa biotiinia.

Kentaky Lite E-mysli 25 kg 28 € Vahva energiapitoinen mysli kovaan kilpakäyttöön. Kuumentava. Kohderyhmä: Hevoset, joilta vaaditaan rankkaa huippukuntoa ja pitkäkestoista suoritusta, kuten kenttähevoset, ravi- ja valjakkohevoset. Koostumus: ohra, musta kaura, vehnä, maissi, melassi, alfalfa(viherjauho), pellavarouhe, ja soijaöljy. Matala proteiinipitoisuus. Vahvistaa lihaksia lihottamatta hevosta, edesauttaa lihasaineenvaihduntaa. Erittäin paljon biotiinia, +A, D, ja E-ryhmän vitamiineja, elektrolyyttejä ja rautaa.

Natural Balance-mysli 17,5 kg 29 € Matala sokeripitoisuus, ei sisällä melassia. Kauraton, ei kuumenna. Runsaskuituinen, sopii myös ikääntyville hevosille. Kaviokuumeen sairastaneille, vatsaongelmaisille, kesäihottumaisille. Spelttiä, valkosipulia, omega 3/6. Sisältää nivelille tärkeää glukosamiinia.

Dravers Brok-nappula 25 kg 26 € Olympialaisten virallinen vierailevien ratsukoiden rehu! Euroopassa suosituin & syötetyin nappula harraste ja kilpakäyttöön. Ei kuumenna. Sopii kaikille hevosille käyttötarkoituksesta riippumatta. Erinomainen lisä massankasvattamiseen. Koostumus: Ohra, vehnä, kaura, maissi, melassi, alfalfa(viherjauho), sekä pellavarouhe. Hyvät vitamiinipitoisuudet, sisältää kavioita kasvattavaa biotiinia.

Derby Compact-nappula 25 kg 27,50 € Vahva kilparehu paljon energiaa tarvitseville hevosille. Matala proteiinipitoisuus. Hevosille, joiden lihakset menevät helposti jumiin. Koostumus: Ohra, vehnä, kaura, maissi, melassi, alfalfa(viherjauho), sekä pellavarouhe. Erittäin korkeat vitamiinipitoisuudet A,D ja E-ryhmän vitamiineissa, sisältää suuret määrät kavioita kasvattavaa biotiinia.

Basis Sport-nappula 25 kg 25,50 € Matala sokeripitoisuus / korkea kuitupitoisuus. Ei Kuumenna, turvallinen massankasvattaja. Kohderyhmä: Herkkävatsaiset hevoset, ponit, issikat, friisiläiset, ikääntyvät hevoset, kaura-allergiset ja kylmäveriset. Koostumus: Ohra, vehnä, maissi, melassi, alfalfa(viherjauho), sekä pellavarouhe. Sisältää helposti hajoavia kuituja.

Gastro+ nappula 20 kg 25 € Hevosille joilla on mahahaava tai muita ruoansulatuskanavan ongelmia. Sinimailaseen pohjautuva herkkävatsaisten rehu, sisältää mm. omega 3 ja omega 6 rasvahappoja, aminohappoja ja runsaasti vitamiineja.

Slobber Mash 20 kg 28,50 € Turvotettava puuro. Vähentää ruuansulatushäiriöitä, ulostava vaikutus. "Vapaapäivän rehu", oivallinen myös toipilaille ja pitkien kuljetusten yhteydessä. Laihoille ja huonokuntoisille hevosille. Koostumus: Pellavansiemen, vehnänlese, maissilastu, ohralastu, öljyt, runsaasti vitamiineja.

Havens EquiForce Hevosten lisäravinteet

EquiForce B+ 1 kg 24 € B-vitamiinit, MSM ja oluthiiva. Karvanlähdön aikaan ja kovassa rasituksessa. Stressaantuneille, ikääntyville, ruokahaluttomille tai huonossa yleiskunnossa oleville hevosille

EquiForce Beta+ 3 kg 98 € Betakaroteenia, E-vitamiinia, seleeniä ja aminohappoja siitostammoille ja –oreille. Parantaa hedelmällisyyttä.

EquiForce E+ 1 kg 37 € E-vitamiinia, seleeniä, magnesiumia ja aminohappoja. Kovassa rasituksessa oleville hevosille sekä lihasongelmiin.

EquiForce Ferro 1 kg 33 € Rautavalmiste jossa vitamiineja, aminohappoja ja hivenaineita. Hevosille, joilla esim. kovan rasituksen, stressin tai infektion aiheuttama alhainen hemoglobiini.

EquiForce Foot 1 kg 60 € Biotiini, MSM, vitamiineja, hivenaineita ja aminohappoja. Laadukas lisäravinne kavioiden hyvinvointiin. Hevosille, joilla on helposti lohkeavat ja hauraat kaviot, toistuvia kaviopaiseita tai kavioista johtuvia ontumia.

EquiForce Lyte 1,5 kg 24 € Elektrolyyttivalmiste jossa mukana tärkeimmät hivenaineet ja antioksidantit. Voimakkaan rasituksen, hikoilun ja pitkien kuljetusten yhteydessä, auttaa ylläpitämään hevosen nestetasapainon.

EquiForce Magnesium 1,5 kg 23 € hermostuneille ja yliaktiivisille hevosille, auttaa ylläpitämään urheiluhevosen lihas- ja hermotoimintoja.

EquiForce Matrix 1 kg 113 € Nivelvalmiste, sisältö: Glukosamiini, Kondroitiinisulfaatti, MSM, Boswelliahappo, Hyaluronihappo. Laadukas lisäravinne nivelten toimintaan ja hyvinvointiin.

EquiForce Oil 5 kg 38 € Rypsi-, auringonkukka- ja pellavansiemenöljy, jossa runsaasti Omega3-rasvahappoja, lesitiiniä ja E-vitamiinia. Kovassa rasituksessa tai huonossa yleiskunnossa oleville hevosille sekä parantamaan ihon ja karvapeitteen kuntoa. Energiarehu, jolla voi esim. osittain korvata kauran.